Praznovanje Rojstnega Dne


Skrb za konje in njihova nega predstavljata otrokom zanimivost, ki jo nadgradimo še z vožnjo s kočijo. Druženje s konji buri tudi domišljijo in vabi k igri in ustvarjanju, zato otrokom nudimo urjenje v lokostrelstvu in jih seznanimo s starodavno veščino- kurjenjem ognja s kresilom. Tako je pustolovščina popolna!

Praznovanje po Dogovoru


Ima vaš slavljenec raje drugačne pustolovščine? Svetujemo štafetne igre, ustvarjalne delavnice, izdelava testa in peka tvista na ognju.

Vožnja s Poni Kočijo


Vožnja s kočijo je lahko presenečenje za slavljenca (rojstni dan, prvo obhajilo, zaključek šole, obletnice...). Kočijo in ponije tudi praznično okrasimo in so popestritev za prihod dobrega moža (Miklavža, Božička ali Dedka Mraza) v veselem decembru!

Jahanje


Jahanje je terapevtsko in za to poskrbimo pod budnim očesom in skrbnim vodstvom odrasle osebe.

Ponudba za Podjetja


Dobri mož v veselem decembru ni v veselje samo otrokom, še kako so ga veseli tudi odrasli. Podjetniki se zavedajo, da so zadovoljni delavci najboljši delavci. Razveselite zaposlene z obiskom dobrega moža v spremstvu ponijev, anglečkov, škratkov ali snežink.

Ponudba za Turistično inf. Centre in Organizatorje Javnih Prireditev


Popestritev sejmom, množičnih prireditev in drugih dogodkov je v naši družbi nepozabna. Topli objemi vam ob spominskih fotografijah z našimi poniji ostanejo v trajnem spominu.

Škrjančevo 6D, 1235 Radomlje, Slovenija

Nahajamo se ob cesti Domžale - Radomlje - Kamnik.


Navodila za pot